Ariat @ Hööks

Som ni säkert känner till säljer Hööks en hel del externa märken som Pikeur, Svea, Uhip och Ariat. Måste bara säga att inköparna har valt helt rätt (enligt min smak) gällande Ariats vår/sommar kollektion! Jag kan knappt går ner till vår "Ariat hörna" utan att få köpabstinens, jag vill ha allt! Allt är så hiiiimla snyggt! Färgerna som är aktuella är ljushimmelblå, navy blå, grått, svart och beight. De flesta plaggen är funktionsplagg utan några krimskrams detaljer utan har en classic lyxig känsla. Ett plus är att Ariats plagg faktiskt inte är snordyra som vissa andra märken är. Nu är frågan bara vad jag ska köpa!? 🤑
(null)
De översta jackorna är faktiskt en och samma jacka! Den är alltså vändbar, jag tycker den är supersnygg! Tunn, så den kommer göra sig super under våren och sommarkvällarna. Har för mig att prislappen ligger runt 800 kr. Den understa navy jackan är sååå skön (&  galet snygg!) och är vind- och vattenavvisande , prislappen ligger på 1600 kr. Den svarta jackan är nog min favorit, snygg modell och sitter väldigt skönt. Gjord i funktionmaterial och är exta värmande om bröst, prislappen ligger runt 1000 kr.
 
(null)
Här ser ni jackorna på! Jag hade verkligen kunnat tänka mig att köpa allihop, sååå himla snygga. Den snygga tunna funktionströjan (500 kr) hade heller inte varit fel! Den finns även i navyblå om man känner att den ljusa inte gör sig bra i stallet ;) 
 
Vilken är er favorit? 😍
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?