Helg

Well, för många är helgen det bästa på veckan men så är det inte riktigt för mig då jag jobbar tre av fyra helger i månaden ;) Men igår däremot var jag ledig! Jag pillade lite med mitt CV och gjorde klart ett personligt brev, har nååågra kvar att göra.. gud vad det tar tid! Sedan åkte jag till stallet - utan Alice för en gångs skull, sorgligt men sant (hon skrev tenta). 
 
Drífa fick komma ut på den snö täckta ridbanan och pulsa lite i trav - utan mig på ryggen. Jag hade tömkörningsgjord och tömmar och lät henna trava runt mig. Hon fick ta i som bara den för att komma någonstans i djupsnön men ojoj vad trevlig hon såg ut! I bland bad jag henne att söka sig neråt och bjuda in till en trevlig form och i bland lät jag henne gå helt fritt. Det är tillräckligt tufft att pulsa i snön så jag ville inte göra det för svårt för henne. De gånger jag bad henne att runda sig lite saktade hon av i tempo och gick lugnt och fint fast med power. Det var kul att se (: 
 
Idag har jag jobbat, vi kör 15 % på alla ridhjälmar och det har verkligen varit jättelyckat idag! Bra flow på kunder och många som ville ha hjälp vilket jag tycker är kul. Drífa fick vila idag men i morgon kör vi i gång igen efter jobb! 
Gumsan stod och kollade på när jag & Drífa jobbade i paddocken ♠
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?