Tack!

Måste säga tack till alla fina och peppande kommentarer! Självklart ska jag göra allt för att behålla min kärlek (och hur det nu än är så kommer det ta ett tag tills jag hamnar i den här jobbiga situationen!)! Det är verkligen jättefint av er och det känns faktiskt mycket bättre nu, tack! 

Den här veckan har veterinären sagt att Baldur bara ska vila, inte motioneras eller något utan bara stå i hagen. Jag har valt att faktiskt inte åka upp så ofta till honom utan har valt att verkligen låta honom bara få vara häst i några dagar. Jag tror även det kan vara viktigt i bland att hästarna bara får vara själva, precis som vi människor tror jag även att hästarna behöver få lite ensamtid! Oavsett hjälper mamma mig och tar in honom lite och ger honom extra hö så han får i sig tillräckligt med mat! 

På lördag ska han skrittas är tanken och då ska ha få så mycket kärlek den lilla killen! Jag saknar verkligen honom nu när jag inte träffat honom på några dagar. Men det passar rätt bra för jag har sjukt mkt på jobb nu och så är det ju valborgsfestligheter i morgon ;) alla som varit i Lund över Valborg vet att det är allt annat än en lugn dag!