I'm back!

Efter över en veckas feberfri vila från Baldurs sida så har jag idag vågat upp mig på hans rygg igen! Ibland är det lätt att glömma hur fantastisk den utsikten är. Helt ärligt har det nog varit bra med en liten paus då jag har haft så galet mycket att göra på jobb. Har haft en ledig dag på tre veckor och jobbat mer än 50 timmar varje vecka. Så Baldurs sjuka har varit läglig om man får uttrycka det så. 
 
Vi ska ta det väldigt lugnt nu i början och inte hetsa fram något men planen är fortfarande att han ska iväg till Katie så länge han inte får ett bakslag och febern kommer fram igen. Känslan från idag var toppen bra. Förutom att min häst aldrig har varit så fet (han har en enorm gräsmage) så verkar han frisk som en nötkärna! Alla trötthetssymptom är som bortblåsta och den där nyfikna blicken är tillbaka igen. Han gick med raska steg på vår lilla runda och när jag bad om några steg tölt - för att känna av hur han kände inför det, gasade han på som bara den. När han sen fick gå med långa tyglar smet han ifrån mig och travade glatt iväg. 
 
Jag ropar inte hej än, man vet aldrig om det vänder med det känns bra och i morgon ska vi ut och gå en lite längre runda. Jag får inte glömma att jag kommer ligga på LA beach om tre veckor ;). Ska försöka uppdatera lite bättre här nu innan jag åker och vem vet, det kanske blir lite USA bloggande när jag är borta! Hade det varit kul?