Återbesök av IR-Ellinor

Förra onsdagen när Eva Karin kom besök var det även dags för Drífa att får ytterligare en behandling och genom gång av Ellinor med IR. Efter första behandlingen så kändes Drífa riktigt trött och tung i kroppen. Hon kunde glimta till vid enstaka tillfällen men kändes annars färligt sliten, vilket gjorde mig nervös. Jag var rädd för att behandlingen inte gett någon positiv effekt på henne. Drífa överraskade mig dagen innan Ellinor kom på återbesök med att vara så mycket bättre, helt plötsligt kunde hon använda kroppen på ett sätt jag faktsikt aldrig riktigt upplevt.
 
Men trots de härliga sista passet så var jag fortfarande nervös. Ellinor hade hittat mycket spänningar på henne första gången. Både jag och Ellinor blev därför väldigt förvånade när hon, under återbesöket, konstaterade att Drífa hade svarat så extremt bra på behandlingen! Hon hade varit som värst i ländryggen men stelheten/smärtan hade även strålat ner i höger bakben, nu var det väldigt mycket bättre. Ellinor gav henne/mig komplimanger för att hon hade fått en så fin rund rumpa och även att ryggen var mer rest. Förra gången hade Drífa haft lite "sekundär" spänningar i vänster bog men dessa var helt borta. Istället hade hon lite små spänningar i vänster bog men det var inget större och förmodligen något som kommit upp till ytan när resten av kroppen blivit så pass mycket bättre. Liiiten späning i höger käke (i onsdags var tandläkaren här och kollade på det, mer om det i annat inlägg).
 
Drífa fick en sista behandling för att fixa till det sista i kroppen, som hon njöt! Ellinor frågade mig i början av behandlingen hur det hade gått och jag berättade om att det först känts dåligt men att sista passet känts bra men att jag inte vågade hoppas på för mkt. Efter en stunds behandling sa Ellinor till mig att inte vara så självkritisk. Hon var så överraskad att Drífa blivit så bra och menade på att en stor anledning till det är att jag ridit henne korrekt. Det var ord som var behövande, självförtroendet har verkligen svajat på sistone men känns skönt att veta att är rätt på det. Ellinor kommer tillbaka i mars för att kolla så att allt fortfarande står rätt till, nu efter juldagarna här ska vi dra igång träningen på riktigt ;)
 
En vacker morgon i stallet, hoppas faktiskt på lite snö nu!