Hinner inte ens blinka

Det känns verkligen som om andra året på universitetet är precis som andra året på gymnasiet, helt sinnesjukt häktiskt och klassas som de värsta året. Kan ju dock säga att gymnasiet ligger i lä.. men det kanske inte är så konstigt ;) I alla fall så går dagarna så snabbt att jag knappt hinner blinka och jag som annars är en riktigt kvällsmänniska däckar stenhårt redan vid halv elva.
 
Inombords är jag lite lättad över att Drífa är behandlad och "vilar" för tillfället då jag nog inte hade haft tid att rida henne ordentligt nu. Hade hon varit frisk hade bristen på tid till att träna henne varit ytterligare ett ångersmoment att lägga till listan. Nu istället är vi ute och promenerar i den mån av tid jag har. Drífa är rastlös och vill helst springa, smackar jag på henne lite så gör hon små hoppla steg och töltar på stället och slänger med huvudet. Tur att bästisen Blå kom hem i söndags så hon blir lite mer stimulerad! 
 
Annars jobbar jag som vanligt, mellan 2-3 dagar i veckan. Hade önskat att det var lite mindre nu men så är det. Det är ju extra kul att den nya katalogen släpptes i torsdags! Det är alltid kul med nya produkter att sälja. Extra förtjust är jag nog i Hööks nya märke Trinity som är ett lite exklusivare kvalitets märke som kom i höstas. I vår kollektionen kom nya utetäcken med halvhals och resår för ökad komfort, snyggt och kvaliten på materialet känns riktigt bra. Detta tillverkas i samma fabrik som horseware, vilket är ett gott tecken tycker jag! Till hösten kommer det nog även ett liner system som ju bara är så smidigt! Stor hiss på detta! Trinity har även kommit med supersnygga schabrak med matchande benlindor och huvuor, kanske inget jag hade satt på Drífa men på en storhäst hade det varit så snyggt!