Nyheter på Hööks

Som vanligt är ha-begäret högt när det trillar in nya saker i butiken. Lite nya saker har fått följa med mig hem men det mesta får stanna kvar ;) Har de senaste månaderna fyllt på garderoben med 3-4 jackor och har nu slut på argument för att köpa fler till min pojkvän. Men! Nu har jag verkligen en jacka till alla väder, haha!
 
Det här är en av jackorna som fått följa med hem, 399 kr, ett riktigt kap!. Den är så mjuk och skönt! Extremt smidig och följsam vilket är så skönt i stallet. Den är relativt tunn så den kommer göra sig perfekt i ridhuset och när det blir riktigt kallt kommer jag faktiskt ha den under min Uhip jacka, tror det kommer blir riktigt varmt och gosigt. Den snygga västen står på önskelistan, hade så gärna burit dessa två tillsammans men 699 är mkt pengar även om jag får lite rabatt ..
 
Ååååh! Denna står HÖG på önskelistan. Materialet är magiskt, SÅ mjukt. Älskar att den är så himla simpel, Pikeur har en tendens till att över driva deras detaljer med mkt paljetter och glitter.. Den kostar endast 399! Fan. Jag kommer nog köpa en sån här.. Övertalar ju mig själv när jag skriver det här.. Haha.
 
Nya vinterridhanskar från Roeckl. Dessa står inte så högt på önskelistan, jag har ett par andra vinterridhandskar från dem sedan förra året som jag är nöjda med. Men visst är dem snygga? Speciellt de bruna, de ser så lyxiga ut. Och lyx kostar ju, de bir dina för 599 (!!) Är det inte liiiite mycket? Jag hade inte kunnat lägga så mkt pengar på ett par handskar.
 
 Btw, för er läsare som känner mig så kan jag informera att jag från och med i november kommer börja jobba i Lund butiken, så då hoppas jag att träffa på en del :)