Tillbaka till verkligheten!

Då börjar sommaren lida mot sitt slut. Sommarsemestern är över och jag har börjat jobba fulltid på mitt nya jobb. Det känns verkligen superbra och det ska bli spännande och se vart den här anställningen leder. Det blev ju lite bristande på semestern i sommar i och med jag kombinerade Hööks och det nya jobbet men jag lyckades få till 10 dagars semester i Italien! Vi var först vid Garda sjön sedan körde vi ner till Chinque Terre för att sedan köra till Chamonix för en sista lunch innan vi (jag och mamma) flög hem. Det var superfint, och jättejätte varmt. 
 
Drifa semestrade i hagen och har nog sammanlagt fått nästan tre veckors vila. Det gjorde nog gott för henne. Det har ju blivit lite lugnare ridning nu i sommar pga värmen men våren har ändå varit intensiv för henne. Nu är vi igång igen så smått vilket är jättekul. Hon har äntligen blivit av med den uppblåsta magen och jag tycker hon är riktigt trevlig i kroppen nu. Trotts en lugnare sommar tycker jag inte hon har tappat några muskler. 
 
Vädret har blivit betydligt svalare och det känns verkligen som att hösten är här. Helt ärligt känns det ganska skönt. Om man ändå jobbar behöver det inte vara 30 grader och sol, och den svalare temperaturen underlättar verkligen i ridningen. Höst betyder också att vi snart låter hästarna gå in på natten vilket också känns väldigt skönt! Jag är helt klart en rutinmänniska ;) 
 
 
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?