Valsa bett

 
Äntligen trillade det här ner i brevlådan! Det måste blivit något fel hos posten för det tog ett jävla tag! haha. Det här bettet kom ju för bara några månader sedan och nu rider ALLA med det. Tror aldrig jag varit med om någon ridutrustning som spridit sig så som detta bettet har, i alla fall så bara måste jag testa det nu! Bettets stora ringar ska ge mindre tryck på kinderna (vilket jag köper) men sen är det även andra som säger att hästen upplever eftergiften från ryttarens hand snabbare än med ett vanligt? Vet inte riktigt hur detta fungerar men det ska i alla fall bli superspännande att testa! Jag lovar att berätta vad jag och Drífa tycker om det när jag använt det några gånger. 
 
Någon av er, kära läsare, som har testat det? Vad tycker ni?  Ella

Oj vad spännande! Har inte testat och är sååå skeptisk haha! Men vad bra att få höra en recension sen så man vet om man ska testa :) Jag brukar inte rida med tvådelat, men tror inte detta finns som tredelat?

Svar: Inte jag i heller! Men efter jag beställt det kom det i tre-delat ;) hade det funnit när jag beställt hade jag tagit det!
Johanna

2018-01-27 @ 17:44:46
URL: http://hovet.webblogg.seWww.natalieeriksson.com

Jag är väldigt skeptisk till ett bett som lovar guld och gröna skogar, vilket gjort att det blivit ett modebett. Ser inte ut att vara ergonomiskt utformat och hade inte ridit utan lock-up:) Men ska bli spännande att de vad du tycker om det!

Svar: Allt har ju med ryttarens hand att göra (: och när så många topryttare fascineras av det så blev jag så sugen på att testa! Men som sagt, hade det funnits i tredelat när jag köpte hade det varit det jag beställde :)
Johanna

2018-01-28 @ 10:21:50www.natalieeriksson.com

Antagligen har ju dessa ”toppryttare” blivit sponsrade med dessa bett och därför gett dem en chans. Det hade jag med gjort om jag fått ert gratis ;) Däremot tror jag inte att det kommer vara ett bett de kommer använda i längden utan de kommer nog gå tillbaka till sina vanliga favoriter igen!

Svar: Ja det är bara vänta och se :) har dock hört från flera att även om de blivit sponsrade så har det inte förändrat att de trivs med bettet! Får se vad jag tycker efter några gånger :)
islandshastpanaset.blogg.se

2018-01-29 @ 14:49:09Andrea Müller

Det bettet har man hört mycket om men ingen som riktigt utvärderat det! Gör de bettet i en rak modell är jag intresserad att testa :D

Svar: Om detta ”håller i sig” så kommer det säkert komma i rakt! Det har ju redan kommit i tre-delat :)
islandshastpanaset.blogg.se

2018-01-29 @ 22:07:03
URL: http://andreamuller.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?