Utvecklingskurvan går ↑

Skåne har faktiskt fått en aning svalare väder  vissa dagar denna veckan! Det har till och med regnat! Det gillar vi! Sedan att det skulle regna just den dagen jag lyckats muta med min sambo ut på en mysig skritt/promenadrunda kanske var lite dåligt tajmat ;)
 
Även fast värmen tär på Drífa så gör den henne lite gott. Hon håller sig nämligen mjuk och elastisk i kroppen och klarar av att ridas betydligt färre dagar än under vinterhalvåret då kylan verkligen gör sitt på henne. Det märks verkligen att hon blivit mycket starkare i rätt sorts muskler då de går att sätta lite högre krav på henne, vilket också gör att ridningen är riktigt rolig just nu! Vi kan rida med betydligt mer tempo och hon har blivit så mycket snabbare i sina svar. Något som är väldigt roligt är att hon går att rida mycket mer i trav och galopp vilket såklart är så nyttigt! Det märks att hon behöver det!
.....Sen får jag såklart inte glömma bort att rida ;) Jag har fokuserat mycket på framåtbjudning på sista tiden och varit väldigt noga med att ha en lätt kontakt i handen men glömt av att ibland måste man ta fighten för att hon ska komma under sig ordentligt med benen. Det var Alice snäll och påminde mig om när hon var nere och hälsade på ♥
 
Nästa vecka ska jag till Italien vilket ska bli sååå skönt! Men innan dess är det träning för Sabina Swärd, vilket ska bli superspännande då det är första gången. Jag tycker verkligen hon rider sina hästar så himla fint och harmoniskt vilket jag även jag vill göra. Dessutom sitter hon så himla bra tycker jag vilket känns väldigt viktigt för mig nu när jag jobbat så mycket med min egen sits :)
Tröööött ponny ♥