Det här med att äga ett sto ...

Jag har under de andra somrarna aldrig riktigt  märkt av när Drifa brunstrar men denna sommaren har det varit ändring på det ;) det började när Mozart (en hingst som ägs av stallägarna) fick sitt första sto på besök. Drifa blev knäpp,! Hon skrek som bara den, kunde inte stå still i stallet och pratade högt med alla, speciellt de nya stoet som om hon var mest sugen på henne. Ridningen ska vi typ inte prata om.. okoncentrerad och väldigt svår att nå. 
 
Som tur är så försvann det när stoet åkte hem och nu under denna extrema torka så har hon inte visat något liknande. Jag har även hört att det är väldigt många ston som haft problem att komma i brunst i sommar? Anledningen ska vara att när det är så torrt och brist på mat så "vill" dem inte få föl för att överlevnadsprinciper. Har någon hört något om detta? 
 
I alla fall har de senaste veckorna här nere i Skåne bjudit på växlande väder med en hel del regn. Det är sjukt vad snabbt allt har slagit om från bränngult till klar grönt igen. Och mycket riktigt har lilla tjejen kommit i brunst igen! Inte lika extremt men tillräckligt för att hon ska bli riktigt dryg i ridningen! Jag hoppas det går över fort. Är det någon annan som har ston som extrembrunstrar i sommar? 
(null)
Huuur söt är hon inte? Louise som har varit duktig med kameran!
 
 Josäfin Andersson

Alltså såå söt bild!

Svar: tack (:
islandshastpanaset.blogg.se

2018-09-10 @ 12:46:53
URL: http://jossanamigo.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?