Snart över!

Stressen är inte nådig just nu! Vi har ett sista handledningstillfälle på onsdag vilket innebär nonstop skrivande. Jag pausar bara för att åka till stallet eller att jobba. Jag har fått avsluta mitt neflix abonnemang för att inte fastna med annat.. haha. Men det är inlämning den 24e så mindre än två veckor kvar av detta helvete ;)
 
Drífa går bra! Det har kommit mycket saftigt gräs i hagen så hon är aningen rund av all vätska ;) Men hon tickar på bra, hon tänker rätt men det behövs betydligt mer träning för hon ska bli stark! Vi har börjat rida mer i trav och galopp nu och det blir bättre och bättre även fast det fortfarande är relativt kravlöst. Jag jobbar mycket på att vara konsekvent, får aldrig tillåta något häng i tygeln! Är hon lätt i handen fungerar också andra hjälper betydligt bättre, som sitsen där hon ofta svarar väldigt bra nu. Så pass bra att Alice la pass på henne i fredags ;) Det var kul och se! Hon var väldigt lättlagd och kom upp i okej tempo. Nu i början är det viktigt att läggningar och nertagningar sitter och att hon kan hålla kroppsdelarna på rätt plats, tempot tar vi senare när hon börjat fatta grejen ;)
 
I morse fick hon sig ett vår/sommar bad och flugtäcket åkte på. Jag vet att jag är lite sen på det men med tanke på att hon har täcke även på vintern så unnade jag henne någon vecka utan innan det var dags för flugtäcket! Och hon har faktiskt inte varit särskilt brydd än men förgår kväll var det en del småflugor så nu var det dags!
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?