Go' kväll!

Då var det måndag igen! Helgen varit superlugn vilket var precis vad jag behövde. I fredags hade jag och min sambo "datenight" så vi käkade och drack gott. Vi har mycket för oss på olika håll så det är vikigt ibland att stanna upp och umgås bara han och jag 💖 I lördags fick jag och Drífa sällskap av Alice och Gumi på en tur och i lördags red vi på banan.
 
Nästa vecka på fredag flyttar jag och min sambo ut från vår studentlägenhet till en annan lägenhet. Det är nyproduktion så vi blir dem första att bo i den vilket verkligen känns suveränt, lyan vi bor i nu är inte den fräschaste om man säger så 😉. Flytten innebär såklart en hel del slit. Mycket ska packas och vi har varit på jakt efter nya möbler ett bra tag men det mesta är beställt nu. Det ska bli så skönt att kasta en hel del och flytta in i ett helt nytt hem med nya saker! 
 
Idag har jag jobbat precis som vanligt och sedan bar det av till ett andra besök hos kirron. Som vissa av er kanske vet var jag med om en "tur i oturen" skada - det beror såklart på hur man ser det, jag bröt min rygg och bäcken. Jag är i stortsätt helt återställd idag men jag hade likaväl kunnat dö eller blivit förlamad. Jag tänker inte berätta något om det i det här inlägget, för er som vill läsa vad som hände kan klicka här.Som sagt, i stort sätt helt återställd men mitt bäcken har en tendens till att hamna lite på sniskan i mellan åt så det behövs fixas. Det senaste året har jag även haft problem med min höger axel där jag kan känna en hel del smärta och därför är mitt huvudbry förtillfället. Jag har så himla lätt för att bara bita ihop och stå ut med smärtan men nu har jag varit hård mot mig själv och tvingat mig till kirron! Hur min kropp mår har ju såklart jättestor betydelse för hur jag rider Drífa och nu när hon börjar bli så himla trevlig är det verkligen ett måste. Har ett besök nästa vecka också, spännade och se om det kommer göra lika ont som detta 😝
 
När mannen är borta lyxar jag och Ping till det med sushi! Ja ni ser ju att hon var lika sugen som jag😉
 
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?