Dyr häst!

Asså! Ler fortfarande när jag tänker på uteritten i söndags! Jag red på Sabina stången och den gav perfekt inverkan! Jag säger det igen, jag lovar att berätta mer om detta bettet, men gör kag det nu så kommer detta inlägget spåra för det finns så mycket att lyfta fram med detta bettet. I alla fall så efter att Drifa hade fått jogga igång sig så bjöd hon på den häftigaste tölten någonsin. Jag lyckades sträcka ut nacken på henne samtidigt som hon behöll hållningen och bärigheten i den samtidigt som hon var väl balanserad.. (förmodligen drf jag lyckades för att hon just var det, väl balanserad!). Vi kunde trycka på och kom upp i ett högre mellan tempo och det var såååå kul! Så häftigt att känna energin och kraften i stegen. 

Efter att hon fått sträcka ut och låta kroppen lösgöras var hon riktigt trevlig i galoppen och traven kändes faktiskt betydligt bättre än vanligt. Vi träffade ett gäng som var ute och promenerade och drifa fick klappad och fina komplimanger. Hon blir så nöjd när människor klappar på henne sådär, som en liten hund typ. Det var inte förrän vi var påväg hemmåt och tog det lite lugnare som jag påriktigt insåg hur kallt det var!! Fyyyy! Tror temperaturen låg på typ 3 grader. Skåne i ett nötskal bjuder på hela 17 grader idag??? 

Igår fick hon vara springa löst i ridhuset för att röra lite på sig då det blev tillräckligt hårt i söndags. Idag och i morgon blir det vila! I morgon ska jag till kiropraktorn... är livrädd! 
(null)

Superbettet 🤩👌🏻