Högst upp på önskelistan: fler timmar om dygnet

Är det fler än jag som känner att dagarna svishar för bi? Det känns som att jag går upp och sedan gå och lägger mig igen! Jag jobbar, är i stallet och sedan är det dags att sova! Det är sjukt! Jag vet att det låter som att jag klagar men jag trivs faktiskt! Hade bara önskat lite mer tid till andra intressen ;) som att känna att jag har tid att blogga här! För det händer så mycket som jag så gärna vill dela med er! 

Helgen på Elmia gick i alla fall över all förväntan! Storsäljaren var helt klart stångbettet som är framtaget med Sabina Swärd, vilken succé! Det som var så roligt var hur många som kom till oss och lyssnade på bettens olika funktioner och sedan begrep det unika med dessa betten! 

I ridningen går det fortsatt bra! Vi jobbar på och lär oss nya saker varje dag känns det som. Jag inser mer och mer hur sjukt känslig den här hästen är... vilket såklart är kul men också väldigt svårt. Gör man minsta lilla fel blir det också fel. Men vi jobbar på det! Har sedan innan elmia börjat rida mycket på bettet Carl från Fager som är ett av titanbetten. Det funkar väldigt bra på Drifa och jag är jättesugen på att testa fler! Jag har även ridit med Sabina stången en gång men jag tänkte berätta mer om det när jag ridit på det fler gånger! 

Trevlig helg på er ❤️
(null)
Emma

jag måste verkligen undersöka dessa bett närmare!

Svar: Det gör du rätt i ;)
islandshastpanaset.blogg.se

2018-11-17 @ 12:24:28
URL: http://nouw.com/islycka
Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?